BRIDGE IT SLÅR SEG SAMMEN MED LILLEVIK IT OG IMEMO

Bridge IT Solutions AS har signert en avtale med Varro Vekstpartner om å bli en del av deres satsning innen skytjenester og IT-Drift. Bridge IT blir en del av en gruppering sammen med Lillevik IT og IMEMO. -Med et nytt eierskap og spennende søsterbedrifter vil vi sammen danne en ledende leverandør for SMB-segmentet på Østlandet sier Andreas Grimsgaard, daglig leder i Bridge IT.

– Vi ser en sterk konsolideringsbølge i IT-bransjen. Vi ønsker å utnytte fordelene av å bli større, samtidig som vi skal ivareta det nære og personlige forholdet til våre kunder. Med flere og større fagmiljøer tror vi også at vi vil være en mer attraktiv arbeidsgiver for nåværende og potensielt mulig nye ansatte, sier Grimsgaard.

– Bridge IT har etablert seg som en betrodd rådgiver og leverandør av IT-løsninger og -tjenester. De har en kompetent organisasjon med gode verdier og nære relasjoner til sine kunder, sier Harald Gaupen, Partner i Varro Vekstpartner og påtroppende styreleder i Bridge IT.

– Varro er solide og langsiktige eiere. De deler de samme verdiene som oss, og vil kunne videreutvikle alt det flotte vi har bygget opp i Bridge IT, sier Andreas Grimsgaard, som sammen med de øvrige gründerne Thomas Johansen og Glenn Olsen blir med videre som deleiere.

Bridge IT, Lillevik IT og IMEMO vil samarbeide tett for å gi kundene enda bedre løsninger, support og tjenester. – Jeg er imponert over hva gjengen i Lillevik IT og IMEMO har fått til og jeg gleder meg til å jobbe tett sammen med dem fremover. Sammen er vi nå totalt 55 kollegaer som vil kunne tilby våre kunder en bredere tjenesteportefølje og et større fagmiljø. Sammen blir vi en komplett hosting-leverandør, sier Grimsgaard.

– Vi er veldig fornøyde med at Bridge IT har valgt å bli med i dette partnerskapet, og sammen skal vi bli den beste, mest fremtidsrettede og effektive IT-leverandøren for SMB-kunder i Norge, sier Terje Brand, Daglig Leder i IMEMO.

– Vårt mål er å være et selskap som er stort nok til at vi blir en utfordrer til de større leverandørene, samtidig som vi vil bevare det personlige og et engasjement som gjerne kjennetegner mindre aktører gjennom regional tilstedeværelse, legger Marianne Aarhus, daglig leder i Lillevik IT, til.

Om Bridge IT
Bridge IT er en totalleverandør av IT-tjenester, inkludert skytjenester, IT-Drift, support og konsulentbistand. De teller totalt 17 ansatte og er lokalisert i Brevik og i Tønsberg. Bridge IT satser sterkt på å sette seg inn i kundens behov og skreddersyr IT-løsninger tilpasset kundens behov.
Les mer om Bridge IT her: https://www.bridgeit.no

Om Lillevik IT
Lillevik IT har spesialisert seg på drift, support og skytjenester og er totalt 25 ansatte. Selskapet er lokalisert i Oslo og på Lillehammer, og er sertifisert Microsoft Gold Partner på flere områder. Selskapet er tidligere mottatt partnerprisene «Beste Kundetilfredshet» og «Årets digitaliseringspartner for SMB» fra Microsoft Norge.
Les mer om Lillevik IT her: https://lit.no

Om IMEMO
IMEMO er en IT-leverandør, som er spesialist på teknisk drift av skybaserte ERP-systemer i Azure, webløsninger og systemer for datasikkerhet. Selskapet er sertifisert Microsoft Gold Platform Partner og lokalisert i Tønsberg med totalt 11 ansatte.
Les mer om IMEMO her: https://imemo.no

Om Varro Vekstpartner
Varro Vekstpartner er et forvaltnings- og investeringsselskap basert i Sandefjord. Selskapet fokuserer på å investere i, og utvikle, små og mellomstore bedrifter, og har et langsiktig perspektiv på sine investeringer. Varro har to partnere, Harald Gaupen og Jonas Bjørnstad Western. Bak Varro står investorer som blant annet Heine Wang, Odd Gleditsch d.y. (med familie), Hesnes Gruppen, Finn Erik Røed og Ole Vinje.

For mer informasjon:
Daglig leder i Bridge IT Solutions: Andreas L. Grimsgaard, 408 82 611
Daglig leder i Lillevik IT: Marianne Aarhus, 952 76 390
Daglig leder i IMEMO: Terje Brand, 919 02 550
Partner i Varro Vekstpartner: Harald Gaupen, 913 73 200

Avonova

Ingen varsling